Ontdek wat Robin allemaal kan

De mogelijkheden zijn eindeloos. De enige limiet is je eigen verbeelding.

Koop je eigen programmeerbare robot!

Hoe wordt een programmeerbare robot
je nieuwe beste vriend?

Met z’n hoge aaibaarheidsfactor en gekke dansjes wordt robot Robin alvast het favoriete speelgoed van elk kind. Maar deze humanoïde robot is véél meer dan speelgoed. Robins geavanceerde software en hightech functies maken van hem een bijzondere technologische innovatie waarbij jij zelf de touwtjes in handen hebt.

Zo wordt Robin ook de nieuwe beste vriend van jong en oud, van digitale leek tot grote technologie- en roboticafan.

Robin voert al je opdrachten uit

Je kan Robin ontelbaar veel opdrachten laten uitvoeren. Het enige wat hij van jou verwacht, zijn duidelijke instructies. Ga meteen van start met leuke kant-en-klare dansjes en bewegingen, of ga de uitdaging aan en programmeer de robot volledig zoals jij dat wilt. Denk logisch na, maak je commando’s stap voor stap ingewikkelder en leer in geen tijd je eigen robot te programmeren.

Slaag jij erin Robin te laten …

  • de Macarena dansen?
  • een slaapliedje zingen?
  • quizmaster spelen?
  • yoga doen?
  • helpen bij huiswerk?
  • niezen?
  • helpen koekjes te bakken?
  • spelletjes spelen?
  • je dagplanning opvolgen?
  • En nog véél meer?

Robot Robin leert je intuïtief programmeren met gratis tools

Programmeer & bestuur je robot met Zbos Control & Zorabot Composer

Laat Robin z’n ware talenten tonen door hem zelf te programmeren. Stel je eigen opdrachten samen in de intuïtieve ‘drag-and-drop’-interfaces van de app ZBOS Control of in de Composer via je browser van je computer. Allebei gebruiksvriendelijk en van Belgische makelij. Zo kan je Robin besturen en je robot programmeren vanop elke computer of tablet zonder dat je codeerkennis nodig hebt. Sleep de duidelijke Nederlandse commando’s gewoon in je compositie, en testen maar!

Download ZBOS Control gratis via Google Play of de App Store van Apple.
Composer vind je op het webplatform Zorabot Controller.

Programmeer je robot met Scratch

Je kan robot Robin ook eenvoudig programmeren met het online platform Scratch. Net zoals de app ZBOS Control en Zorabots Composer, werkt Scratch met commandoblokjes die je moet verslepen om je eigen composities samen te stellen. Met Scratch kan jong en oud op een heel visuele manier leren robot Robin te programmeren.

Robot Robin, speelgoed met een hart

Robin heeft zijn eigen vriendelijke persoonlijkheid, en dat zie je. Zijn oogjes tonen zijn enthousiasme en emoties met de kleurrijke emoticons die erin verschijnen. De kleine lachende robot herkent je gezicht en spreekt je netjes aan in het Nederlands. Zijn armen bewegen uitgelaten door de lucht als hij een taak goed volbracht heeft. En aan zijn gekke dansmoves kan zelfs jij niet tippen!

Blijf altijd & overal verbonden

In tegenstelling tot andere programmeerbare robots bestuur en programmeer je Robin niet alleen via wifi, maar ook via het 3G- of 4G-netwerk en bluetooth. Zo behoud je altijd en overal de controle over je robot, ook als je niet in de buurt bent. Robin vanop afstand een verhaaltje laten voorlezen? Zo geregeld dankzij de handige realtimebesturing.

Kijk mee door Robins ogen

Met de app ZBOS Control en Zorabots Controller zie je wat Robin ziet. Kijk op je scherm mee door zijn ingebouwde 13-megapixelcamera met autofocus en hou een oogje in het zeil. Even ingrijpen? Laat Robin een boodschap uitspreken. Zo zorgt Robin voor veiligheid, waar je ook bent.

Ontspan en beweeg samen met Robin

Robot Robin lijkt op een mensje, en hij beweegt ook bijna net als wij. De humanoïde robot beweegt z’n hoofd, armen, benen en bovenlichaam en weet zelf z’n evenwicht te bewaren. Heel wat sensoren en 14 motortjes in z’n lichaam maken Robin zelfs lenig genoeg om samen yoga te doen.

Is het al tijd voor je dagelijkse workout? Robin herinnert je eraan en doet je bewegingsoefeningen voor. Zo kan deze robot niet alleen kinderen, maar ook grootouders motiveren om in beweging te blijven. Met laagdrempelige oefeningen verbeteren ze hun coördinatie en balans, en wordt bewegen geen vervelende opdracht.

Hoe werkt Robin?

Robin is een hightech programmeerbare robot die draait op de krachtige Nederlandstalige software ZBOS van het Belgische roboticabedrijf Zorabots.

Naam
Kleur
Afmetingen
Gewicht

Robin
Wit/Grijs
H 245 x B 149 x D 112 (mm)
Ongeveer 700 g

Handleidingen

Naam: Robin
Kleur: Wit/Grijs
Afmetingen:
H 245 x B 149 x D 112 (mm)
Gewicht: Ongeveer 700 g

Handleidingen

Engelse handleiding in de verpakking

Nederlandse handleiding

Franse handleiding

Duitse handleiding

Spraakgestuurd

Objectherkenning

Visueel programmeren

Word jij Robins nieuwe beste vriend?

Ontdek robot Robin op sociale media. #RobotRobin

Robins avonturen volgen?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Robot Friends?

Ontmoet binnenkort ook alle slimme robotvrienden van Robin.

Aimbot

Desinfecteert automatisch grote oppervlakken

Cruzr Epidemic

Meet lichaamstemperatuur en detecteert mondmaskers

Cruzr

Steelt overal de show en is supersociaal

James

De ideale robotbutler voor particulieren

Wil je meer weten over deze robots?

Exclusief verkrijgbaar bij

Powered by ZBOS – by Zorabots

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.